Pribratá Vanessa Hudgens a jej dvojníčka

pridal sugar 1.8.2011 o 15:41


 Odpovedaj do 3 sekúnd: Ktorá z týchto dvoch je Vanessa Hudgens?

Pôvodne som vám chcela vyššie položiť otázku: “Ktorá z týchto dvoch vyzerá prijebanejšie“, ale nakoniec som sa na to vykašlala. Teda… teoreticky. Vanessa Hudgens má taký ten večný výraz tváre, ku ktorému mi google v mojej hlave vždy vyhľadá jediné možné slovo, dokonale vystihujúce a opisujúce túto malú (vtrkú) trtku: prijebaná.  Ospravedlňujem sa, milá Vanessa, že mi tak pripadáš, ale ten tvoj vyškerený ksicht vo mne nekontrolovateľne vyvoláva spomínané pocity.

Vanessa má mladšiu sestru Stellu, ktorá sa na ňu veľmi ponáša. Dúfajme, že životná cesta mladšej  Hudgenky ( hrozné slovo) sa bude uberať inými chodníčkami ako tými, po ktorých kráčala (šľapala) Vanessa. Minimálne by sa jej nahé fotky nemuseli objaviť na internete a tiež by mohla oželieť chodenie s gayom a fetovanie. 

Vanessa aj Stella spolu trávia veľmi veľa času a vyzerá to tak, že si rozumejú. Vanessa je dokonca taká super, že mladšej ségre požičia svoju čudnú čiapku s uškami. Mať v horúcej Kalifornii narazenú na hlave túto huňu je určite požehnanie. Ale hlavne, že sú dievčatá cool. (Vanessa je teraz cool trochu menej, lebo kvôli novej filmovej úlohe sa dala ostrihať  a pribrala niekoľko kilogramov. Celkovo pôsobí ako nasratá lesba.)

 

 

Nový image Vanesky H.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk