Rihanna koncertuje na rodnom Barbadose, pripravuje sa na súd

pridal sugar 1.8.2011 o 11:11


Rihanna odletela na rodný Barbados, kde cez týždeň koncertuje. Tento mesiac ju čaká súd s fotografom celebrít Davidom LaChapellom, ktorý speváčku žaluje kvôli videu “S&M”. To vraj čerpá z jeho umeleckej práce a kopíruje jeho jedinečný štýl.

Dlhšie sme si na Pikoškách nepreklepli Rihaňu, tak sa poďme pozrieť na to, čo má nové: Rihanna práve dokončila sériu koncertov v USA a po vystúpení na rodnom ostrove sa so svojím turné Loud presúva do Južnej Ameriky. V Európe bude koncertovať zvyšnú časť roka.

, , Môj domov, moja krajina, moji ľudia…Barbados!!! Milujem to tu, sladké dni doma, nemôže byť nič lepšie!“ napísala Rihanna na twitter. Kvôli pracovnej vyťaženosti svoju rodinu a priateľov navštevuje len niekoľkokrát ročne. Na Barbadose trávi najmä sviatky  a ostrov, na ktorom vyrástla, počas svojich turné nikdy nevynechá.

Rihanninu myseľ okrem koncertovania zamestnáva aj súdny spor s uznávaným fotografom Davidom LaChapellom. Každý kto pozná jeho tvorbu zrejme prisvedčí, že video “S&M” je prehliadkou jeho fotografickej práce a originálnych vizuálnych stvárnení. LaChapellova sťažnosť  a rozhorčenie sú preto oprávnené. Rihanna má so spomínaným videom samé problémy – okrem toho, že ho pre obscénnosť zakázali vo viacerých krajinách, hrozí jej ešte aj mastná pokuta.

 

Rihaňa sa na Barbadose vybrala shoppingovať spolu s priateľkami. (Nakupovať s celebritou, ktorej sa na účte hromadia milióny musí byť pomerne frustrujúce trávenie času)

 

“S&M” 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk