Kto si objednal mužné paže Kellana Lutza?

pridal sugar 2.8.2011 o 17:46


Tento chlap je taký dobrý, že keď ho “vpustíte do komôrky“ ergo sa s vami vyspí a potom už nikdy nezavolá, nenaserie vás to. Teda naserie, ale nezanevrite. Lebo ste mali tú česť.

Milé dámy (a páni, ktorých sa to týka alebo chcú aby sa ich Kellan (do)týkal ?? ), prinášam vám nejaké nové fotky Kellana Lutza, na ktorých (ako ináč) športuje. Kellan nepremárni ani jednu chvíľu, kedy môže dvíhať činky, skateovať,  behať alebo bicyklovať, pretože vie, že sa výsledok odrazí na -prípadne od – jeho hrude, po ktorej slintajú fanúšičky z celého sveta. Dôkazom jeho športovej usilovnosti je fakt, že sa rozhodol dať  novinárovi rozhovor počas svojho každodenného behu. Žurnalista (ten týpek kráčajúci vedľa neho, foto nižšie) sa musí mať naozaj rád, keď sa bez problémov a komplexov postaví vedľa urasteného, vymakaného  Kellana, odetého do čierneho športového trikotu zvýrazňujúceho jeho supermanovskú hruď. Ak večer nebude spomínaný novinár predvádzať pred zrkadlom sám pre seba bojové kúsky Chucka Norrisa, obzerať sa zo všetkých uhlov, sťahovať brucho a pýtať sa svojej ženy, či je jej „sexminátor“ – je pre mňa morálnym víťazom dňa.

Kellan v ten istý deň ešte aj prevetral svoj bicykel. Tomu sa hovorí „športom k trvale krásnej hrudi“.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk