Justin Bieber len v boxerkách. Nemáte za čo.

pridal dominique 2.8.2011 o 7:00


Justin Bieber (17) si už prítomnosť paparazzov nevšíma. Blesky z foťákov a neustále šmírovanie je pre neho normálne tak, ako si ráno umyť zuby. Momentálne si užíva relax v Miami, čo som vydedukovala podľa toho, že twítol: , , I LOVE MIAMI.” Dovolenkoval s ním aj jeho kamarát Sean Kingston, ktorý nedávno prežil ťažkú nehodu.

Justin vždy veľmi rád poteší oči aj srdcia svojich násťročných faniniek, ktoré teraz môžu jeho útle telíčko obdivovať len v boxerkách. Mladý spevák sa pred objektívmi aj naobeduje, miesto toho, aby radšej zašiel do svojho apartmánu a použil stôl. Nebude nám predsa kaziť radosť. Veď kto by nechcel vidieť Biebera v boxerkách s lyžičkou v ruke, ako chlípe niečo z misky? Prípadne s erekciou (prvá foto dole). Selena mu asi poslala šťavnatú sms… prípadne fotku?

Inak, ak chcete vidieť skutočných chlapov, tak pozrite tu, alebo kuk nižšie na najnovšie fotky Hugha Jackmana v Saint Tropez.

Trošku proma ani frajerke neuškodí

Hugh Jackman v Saint Tropez







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk