Taylor Lautner: Sexi vĺčik na piatok

pridal sugar 5.8.2011 o 10:28


Taylor Lautner, ktorému v žilách koluje indiánska krv,  má ešte len sladkých devätnásť rokov, ale jeho mužné, vypracované telo na tento údaj akosi pozabudlo.

Taylor pre svoju budúcu kariéru herca nemohol urobiť viac, ako keď sa zúčastnil konkurzu a získal úlohu vlkodlaka Jacoba v Twilighte. Vďaka megaúspechu upírsko-vlkolačej ságy sa z neho zo dňa na deň stala celosvetová tínejdž superstar, a ak bude tento chlapec s dych vyrážajúcim chrupom robiť múdre filmové rozhodnutia, jeho hviezda len tak nezhasne.

Producenti pochopili, že sa fyzicky zdatný Taylor, ktorý športuje od útleho veku, typovo výborne hodí, napríklad do akčných filmov, a preto jeden v súčasnosti natáča. Volá sa Abduction a Taylorovi pôjde o krk. Keď zvládol upírov, zvládne aj tajných agentov. Som si istá, že Taylor môže o pár rokov tak „predávať“ akčné filmy ako to vie Angelina či Matt Damon. Má na to všetky predpoklady. Nakoniec sa karta obráti a do kina na Taylora a jeho akčnú nakladačku vás budú ťahať vaši chlapi. Bude to úplne opačne ako pri Twilighte.

 

 Taylor tento týždeň rečnil na akcii Hollywood Foreign Press Association’s 2011

 

Trailer k filmu Abduction


 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk