Ružové háro

pridal sugar 7.8.2011 o 11:32


Najznámejšia nositeľka ružového hára je Pink (hoci je táto farba na jej vlasoch už pasé). Pink si podľa svojej obľúbenej farby vybrala i spevácky pseudonym – jej skutočné meno je Alecia Beth Moore, keď už Danielle not Steel začala s odhaľovaním pravej identity celebrít, prečo v tom nepokračovať. Najnovšie si cukríkovou farbou updatela svoj image Katy Perry a mne napadlo, že by sme si mohli obzrieť i ďalšie stvory, ktoré sa rozhodli v minulosti podobne.

Dať si ružovú farbu na vlasy chce istú dávku odvahy, preto si celebritky zvyknú prefarbovať len niekoľko prameňov (ako napríklad Avril Lavigne), prípadne siahnu po parochniach (ako postaršia Jamie Lee Curtis, ktorá je za každú srandu). Sú však aj slávne ženy, ktoré sa experimentov neboja a kydnú si ružovú na celú hlavu. Kedysi tak zvykla chodiť  napríklad Gwen Stefani či Lily Allen. Kto má skúsenosti s ružovou, sem s nimi!

 

Lily Allen

 

Gwen Stefani

 

Pink

 

Hayley Williams
.
.

Lil‘ Kim

 

Christina Aguilera

 

Avril Lavigne

 

Nicki Minaj

 

 Jamie Lee Curtis

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk