Ou em dží, a toto je len polovica z nich

pridal sugar 8.8.2011 o 22:48


Na veľké množstvá ľudí pokope, napríklad na mnohopočetné rodiny zvykla hovoriť moja deväťdesiatročná prababka, že , , je ich ako hadvov“. A presne toľko je Kardashianovcov. Ako hadvov.

Vzhľadom na počet členov tejto mnohogeneračnej rodiny je pre USA výhodné, že sú milionári a platia vysoké dane, lebo keby poberali sociálne dávky Spojené štáty krachnú oveľa skôr.

Vyznať sa v rodinných vzťahoch Kardashianovcov nie je vec jednoduchá. Ak ste vášnivým divákom Šeherezády alebo nejakej inej telenovely, máte dobré predpoklady na to, že sa rýchlo zorientujete, ktorá zo zmachlených sestier (ktorých všetky mená začínajú na K) je tá s deckom, ktorá s dvojmetrovým čiernym manželom, a ktorá doslovná K si rada nakrúca svoj sex na video a bez hanby si na ňom stavia kariéru.

Aj rodinný príbeh Kardashiancov znie ako z telenovely, pokúsim sa o skrátenú verziu (predstavte si, že vám ju číta  Smotánkovým, pripečeným štýlom Eržika Judíny: „No a teraz poďme od tancujúceho pána Harabina ku Kardashianovcom… Kde bolo tam bolo, kde sa peniaze liali a Chardonnay sypalo, vo vysokej americkej spoločnosti, si úspešného a zazobaného právnika Roberta Kardashiana vyhliadla budúca matka celého vrhu Kris (asi ona rozhodla, že všetky jej dcéry budú mať mená na K. Niektoré aj skutky). Robert a Kris sa vzali a mali spolu štyri deti, naše tri rozprávkové sestry Kim, Kourtney a Khloe a chalana Roberta juniora (áno, Kardashianky majú jedného brata). Láska ich rodičov však nevydržala a ich mama sa opäť vydala. Tentokrát za bývalého vrcholového športovca Brucea Jennera, ktorého s nebohým Robertom Kardashianom (zomrelším v roku 2003) spájalo tučné konto. S Bruceom Jennerom má Kris ďalšie dve dcéry Kendall a Kylie. Tínedžerky, ktoré nemajú ešte ani osemnásť rokov a na rozdiel od svojich troch sestier (teda vlastne dvoch, dvojmetrová Khloe sa neráta) narástli do normálnej ľudskej výšky, a keď si chcú umyť ruky, nemusia si k umývadlu pristaviť rebrík alebo frajera. Všetci žijúci spomínaní spolu účinkujú v rodinnej reality šou Keeping Up with the Kardashians, ktorá je v USA hitom už niekoľko rokov a obohatila rodinu o  ďalšie milióny… A žili šťastne, lebo boli zazobaní jak sviňa. The End. Fin. Konec.“

 

Kardashianky sa so svojimi mladučkými nevlastnými sestrami Kendall a Kylie ukázali na Teen Choice Awards

Kim (tá so sex kazetou, resp. tá pekná)

 

Kourtney (tá s deckom, resp. tá múdra)

 

Khloe (tá s dvojmetrovým manželom a jeho deťmi z prvého manželstva, resp. tá… veľká?)

 

 

Kim so svojimi ségrami Kendall a Kylie Jenner, ktoré sa zatiaľ ešte nevyfarbili, ale ich čas určite príde. Bezplatnú učiteľku majú v Kim

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk