Hviezdy a ich dvojníci na pľaci

pridal sugar 9.8.2011 o 10:31


Nevidíte dvojmo. To je len filmová dvojníčka Kate Beckinsale, ktorá za ňu ochotne nastaví krk a nakrúti miesto nej všetky kaskadérske kúsky. Najnevďačnejšia robota na svete.

Kaskadér nemá za úlohu len preskočiť z jednej strechy budovy na druhú, prípadne z jednej kapoty idúceho auta na ďalšie, ale aj sa čo najviac podobať na herca obsadeného do hlavnej úlohy. Náhradník by mal mať rovnaké telesné proporcie ako celebritka, za ktorú odvedie všetku špinavú a najmä namáhavú prácu.

 Podobnosť fejsov nie je až taká podstatná, pretože kaskadér sa objaví na plátne vždy len na pár sekúnd, a to v širokom zábere. Ide presne o tie rýchle, akčné scény, kedy sem-tam neviete rozoznať záporáka od hlavného hrdinu, a preto si nemáte šancu všimnúť, že tá ženská, čo naháňa zločinca alebo mu dáva na frak nie je skutočná Angelina. Pre úplnú vernosť scén musia byť kaskadéri v úplne presne rovnakom oblečení ako hlavný hrdina (napr. rovnako  zašpinenom, roztrhanom), parochne sú u nich samozrejmosťou a niekedy ich zamaskujú v tvári.

 

Sacha Baron Cohen a Anna Faris s novým, krátkym účesom pri nakrúcaní filmu The Dictator


Michelle Pfeiffer

 

Shia Labeouf a Harrison Ford a ich strašidelní dvojníci pri nakrúcaní Indiana Jonesa

 

Angelina Jolie

 

Johnny Depp

 

The Rock

 

Adam Sandler

 

Hugh Jackman

 

 Cameron Diaz

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk