Seriál Glee útočí na kiná, bude aj 3D

pridal dominique 9.8.2011 o 9:00


Premiéra filmu Glee: The 3D Concert Movie (Glee Live! 3D!) sa konala v Regency’s Village Theatre v Californii. Ide o koncertný dokumentárny film, ktorý vznikol počas tohtoročného letného turné.

Glee Live koncerty tak prídu rovno do kina aj s premakanými choreografiami, ktoré poznáte zo seriálu. Film má na svedomí režisér Kevin Tancharoen.

Speváci spievajú najznámejšie hity zo seriálu ako Firework od Katy Perry, Dont Stop Believing od skupiny Journey, ale prespievajú aj pieseň Britney Spears I’m A Slave 4 U. Vystúpia však aj s vlastnými songami, ako napríklad Loser Like Me.

Pred časom prebehla médiami správa, ktorú potvrdil jeden z tvorcov Glee Ryan Murphy. Lea Michele (Rachel Berry), Chris Colfer (Kurt Hummel) a Cory Monteith (Finn Hudson) zmatrujú a v Glee treťou sériou končia. Prezident Fox Entertainment Kevin Reilly toto tvrdenie najnovšie vyvrátil a vraj sa nie je čoho obávať.

 

Amber Riley

Jenna Ushkowitz

Heather Morris

Mark Salling a Darren Criss

Dianna Agron

Chris Colfer a Chord Overstreet

Lea Michele a Darren Criss

Harry Shum Jr.

Cory Monteith

Lea Michele

Naya Rivera

Ashley Fink

Heather Morris

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk