Anča Hathaway rozpráva o úlohe Catwoman a hrá sa s čipkou

pridal sugar 19.8.2011 o 13:51


Anča Hathawayovie poskytla rozhovor časopisu Rozhovor, alebo ak chcete tak Interview (anglický názov toho časáku). V ňom sa rozhovorila okrem svojho účinkovania v treťom Batmanovi aj o Kate Middleton. Ak ste zvedaví, čo o nej povedala,  tak kliknite na pokračovanie. Ako bonus na vás čakajú veľmi zaujímavé fotografie.

Anča Há má pekné vlasy (kedysi, keď ich mala dlhé, takmer po pás, boli naozaj úžasné), pekné oči a v neposlednom rade pekné, veľké, plné pery. Ale… Problém je v tom, že sa mi na úlohu Catwoman proste nehodí. Je pekná, ale nie je to femme fatale.

Anča do romantickej komédie? Áno! Do rozprávky? Super áno!!! Ale do akčného Batmana ako komixová hrdinka, ktorá má byť synonymom a stelesnením zvodnosti, ženskej sily, prefíkanosti a dokonalých kriviek? To proste nijééé. Jej výberom som bola trošku sklamaná, lebo Hollywood má hádam aj iné herečky, ktoré by sa do tejto úlohy hodili lepšie. Musím však priznať, že prvé fotky z nakrúcania ma celkom potešili – Anča v koženom overale vyzerá celkom jebavo. Veď posúďte sami.

O tom, čo pre ňu znamená úloha Catwoman: , , Toľko úžasných žien nosilo tento kostým a stvárnilo Catwoman. Je pre mňa česť dostať sa do tohto zoznamu herečiek. Mnohokrát sa ma v rozhovoroch pýtali: , , Veľa dievčatiek sa chce stať princeznami – aj ty si sa chcela stať princeznou, keď si bola malá?“  Tak som im chcela povedať pravdu! Pravda je, že som netúžila stať sa princeznou, ale Catwoman. A teraz ňou som! Splnil sa mi veľký sen. To je isté.“

O tom, či sa jej dotýka celosvetové šialenstvo okolo Williama a Kate: , , Momentálne som posadnutá Kate Middleton. Posadnutá! Videla som kráľovskú svadbu a veľmi sa mi páčila, chytila ma za srdce. Najskôr som celú túto udalosť brala cynicky, ale ako náhle som ju uvidela, bola som skutočne očarená. Kate a William ma dostali, som nimi unesená. Unesená Kate, všetkým čo robí. Vždy keď ju vidím poviem si: „Jéj, Kate!“

 

Fotografie pre magazín Interview

 

Anča ako Catwoman, prvé fotky z natáčania

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk