Tínedžerské hviezdy, ktoré majú na účtoch milióny

pridal dominique 19.8.2011 o 7:00


Napríklad taký Justin Bieber. Ešte ani nezarastá a za posledný rok si zarobil 53 miliónov doláčov. Celé zle.

Speváčka a herečka Miley Cyrus (18), ktorej tvár v blonďavej parochni na vás hľadí zo školských tašiek či regálov v Tescu, je na tom o niečom horšie – do pančuchy si natrepala , , len‘‘48 miliónov.

Na pomyselnom treťom mieste skončil Taylor Lautner (19). Chlapce z Twilightu dostane milión vždy, keď si vyzlečie tričko. Posledná info možno nie je pravdivá.

Zemiakovú medailu dostáva najmladší týpek z Jonas Brothers – Nick (18). Ten si zarobil 12, 5 milióna dolárov. Piate miesto patrí pätnásťročnej star s čudným menom Abigail Breslin (Little Miss Sunshine). Angus T. Jones (17) si ako polovičný chlap vyslúžil 7, 8 milióna.

Selena Gomez (18) je oproti svojmu frajerovi chudobné dievčatko. Na konto je pribudlo len trápnych 5, 5 milióna dolárov. Jaden (13) a Willow (10) Smith si už stihli za svoj život zarobiť po 4 a 5 miliónov. Ja som v ich veku predávala náramky priateľstva a za mesiac som si do prasiatka vložila 140 korún. Nuž, keby ich predám o trošku viac, mohla som byť v podobnom rebríčku. Dakota Fanning (17) si vďaka Twilightu vylepšila vreckové o 4 milióny a jej sestra Elle za film Super 8 zinkasovala 1, 5 milióna dolárov. Niekto sa vie narodiť.

Justin Bieber

Miley Cyrus

Taylor Lautner

Nick Jonas

Abigail Breslin a Sarah Jessica Parker

Angus Turner Jones

Selena Gomez

Willow Smith a Jaden

Dakota Fanning

Elle Fanning

 



Zaradené pod: celebritný guláš, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk