Madonna v priebehu rokov

pridal sugar 22.8.2011 o 10:59


Madonna má už 53, pridajte dve nuly a zistíte počet jej doterajších milencov

Madonna oslávila 16. augusta 53 ro(c)kov. K cti jej slúži to, že dátum svojho narodenia nikdy netajila a ani sa nesnažila sfalšovať svoj rodný list, keď si našla na hlave prvý sivý vlas – čo len tak medzi nami, muselo byť už strašne dávno. To nie ako Erika Judíny, ktorá nás chce ohlúpiť a v rozhovoroch už štyri roky tvrdí, že má štyridsať. A že keď si kúpite akési vitamíny narastú vám silikóny ako jej.

 

 

 1984

 

 S manželom a (vtedajším) hollywoodským zlým chlapcom Seanom Pennom (1986 )

 

1987

 

Madonna a jej nezabudnuteľná špicatá podprsenka, Katy Perry ju po rokoch updatela a teraz z nej strieka šľahačka (1990)

 

Madonna tiež patrila k zástupom slávnych žien, ktoré sa chceli podobať  Marilyn Monroe. Našťastie ju to prešlo. Madonna je všetko len nie naivná, nežná  blondínka s dokonalou tváričkou (1991)

 

 A ja som si myslela, že s prechádzaním sa po uliciach v kožuchu a s čivavou v ruke začala až Paris Hellton (1995)

 

 Madonna a otec jej prvého dieťaťa Carlos Leon. To, že bol jej osobný tréner ste asi počuli. Madonna vďaka nemu skĺbila svoje dve obľúbené činnosti: šport a sex. S Carlosom sa doteraz stretávajú, podieľa sa na výchove Lourdes (1997)

 

 Madonna ako detská spisovateľka. Zaujímalo by ma, či sa v “jej“ rozprávkových knihách nachádzajú aspoň tri celé vety pochádzajúce z jej hlavy (2003)

 

Na staré kolená začala ukazovať kolená… a stehná a zadok. Tieto jej  staré „súčiastky“ ešte nie sú opotrebované. Od nových – Gaga, Spears, Rihaňa, Perry a spol – sa líšia len rokom výroby (2005)

 

Svetové turné Confessions ( 2006)

 

S Guyom Ritchiem v roku 2007. Po rozvode vyhlásila, že po ďalšom manželstve určite netúži. , , To sa dám radšej zraziť vlakom, “ povedala. Guy musel byť z tohto výroku nadšený. Jednoducho nadšený.

 

Svetové turné Sticky and Sweet ( 2009)

 

Ušiačik Jesus Luz, s ktorým to vzhľadom na vek (oboch) ťahala viac ako dlho. Randili spolu takmer dva roky (2010)

 

S dcérou Lourdes (2011)

 

, , Lajk a vŕŕŕrdžinnn…“  Vystúpenie Madonny, ešte nezbláznenej Britney a čiernovlasej Christiny (ceny MTV v roku 2003)

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk