Zresetované celebrity

pridal Danielle not Steel 24.8.2011 o 16:57


Poriadna pařba, rozumej „ruka hore“, nie je len výsadou nás, bežných smrteľníkov. Reset ako sa patrí si zvyknú dopriať aj obľúbené stars. Oproti nim máme však minimálne jednu výhodu – v stave alkoholickej družnosti nás zvečňujú leda tak naši kamoši. To, či vtedy vyzeráme horšie ako oné hviezdy, je však na pováženie…

Nie vždy je pohárik tvrdého na škodu. Napríklad takej Posh Spice očividne prospieva. Keď si lupne, nevyzerá ako busta Ľuda Štúra a širokej verejnosti zvykne predviesť hneď dve zo svojich mimických vymožeností – úškrn a špúlenie. Chvályhodné!

Riadnou „žúrovníčkou“ je ku podivu i Beyonce.  S povesťou slušnej devy, akú nesporne má, mnohým svojimi alkáčskymi zábermi vyrazila dych. Ja osobne na tom nevidím nič zlé a kľudne by som jej aj hlávku v prípade potreby podržala.

 

Tara Reid a divoké žúry patria k sebe ako Jadranka a balkánske hity. Opitá Tara vyzerá smiešne. Prirovnala by som ju k šamanke, ktorá sa príliš nadýchala svojich veštiacich výparov.

 

Keď zvykne tých, neviem koľko ratolestí vytočiť Brada a Angelinu, spravia si refresh nervov na nejakej okázalej recepcii. Domnievam sa, že keby tam Brad rovno aj tyčku hodil, je to v poriadku. On je proste Pán. To sa však ešte nestalo a výlučok (slinný), si odniesla zatiaľ len Lara Croft a jej saténové bolerko.

 

 

Ťažko povedať, či by si Armani vybral seňora Beckhama do svojej kampane po zočení tejto foto.  Na foto mi pripomína točenú smotanovú zmrzku z Mc Donald´s. Ale aj tak sa mi páči. Aspoň ho konečne vidím bez dizajnérskych zásahov jeho excentrickej polovičky.

Pikoškári, nedá mi to. Túto tému treba rozdeliť na dve časti. V tej ďalšej omrkneme bujačiny hrubšieho zrna. Oproti tomu sú i excesy Brančiho Mojseja čajové dýchanky. Verte mi!

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk