Megan Fox si najnnovšie myslí, že je na Marilyn Monroe príliš dobrá

pridal sugar 24.8.2011 o 10:59


, , Marilyn, nesiahaš mi ani po začiatok môjho prerobeného ksichtu!“

Odkedy sa Megan Fox nechala vyraziť z Transformerov, veľmi sa jej v biznise nedarí. Jej imidž stráda. Uznajte sami: V poslednom čase sa o nej hovorí len v súvislosti s prepadákom, (ktorý nezachránil ani fakt, že v ňom hrala operenú štetku), ďalej v súvislosti s botoxom a jej naivnou snahou dokázať nám, že jej  krása je stopercentným výtvorom Matky prírody (rovnako ako penis Lady Gaga) a samozrejme v súvislosti s Čelom LaBeoufom, ktorý vytrúbil celému svetu, že Megan Fox mu dala a dokonca v čase, keď chodila so svojim súčasným manželom Davidom z Beverly Hills 902 10.

Aby toho nebolo málo, Megan sa teraz zviditeľňuje nie veľmi lichotivými výrokmi na adresu Marilyn Monroe, ktorá len tak mimochodom, aj päťdesiat rokov po smrti zarába viac ako Megan Fox nasvojich shitných filmoch, v ktorých hrá, lebo v ničom poriadnom ju nechcú. Us Magazine informuje:

Dvadsaťpäťročná hviezda potvrdila talianskemu módnemu magazínu Amica, že je práve v procese odstraňovania (cestou laserových sedení) jej známeho obrázku hollywoodskej legendy z jej slávneho tela.

, , Dávam si preč toto tetovanie, “ povedala Fox. , , Ona (Marilyn) bola negatívna osoba, zmetená, rozpoltená. Nechcem priťahovať takýto druh negatívnej energie do môjho života.“ (Ako je známe, Monroe zomrela v roku 1962 vo veku 36 rokov na predávkovanie liekmi.)

Hviezda dvoch hitov Transformers má však plno ďalších tetovaní: , , Ktovie, možno si dám odstrániť všetky, ale laser bolí.“

Megan Fox zjavne nepozná význam slova “rozpoltená“. Keby tak tomu bolo, nenazýva týmto adjektívom Marilyn, ale seba. Lebo aspoň mne to vychádza tak, že keď si dá niekto vytetovať veľkú hlavu nejakej herečky na také viditeľné miesto ako je ruka, MAL BY MAŤ na to nejaký dôvod a najmä byť stotožnený s touto osobnosťou.

 

Megan Fox na nakrúcaní nového filmu This Is Forty  (22. august 2011)

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk