Z Miley Cyrus bude teta

pridal sugar 25.8.2011 o 10:04


Bratovi Miley Cyrus Tracovi (22), o ktorom ste ešte asi v živote nepočuli a jeho frajerke Brende Song, ktorú ste zrejme tiež nikdy nevideli, sa roztrhol pred dvoma mesiacmi kondóm a teraz sa tvária, že všetko to bolo naplánované. Na svet sa možno chystá druhá Hana Montana.

Dôvod, prečo píšem pikošku o tom, že súrodenec nejakej celebrity bol taký hlúpy, že si pred sexom nenavliekol kondóm a jeho frajerka sa spoľahla na to, že ho vyberie skôr,  je prozaický: Chcela som vám ukázať fotky staršieho Mileyinho brata. Keďže je to strašný ksicht, ktorý má medzi jednotlivými tetovaniami aj trochu nepokérovanej kože a v 22-rokoch sa stane otcom, lebo si neskoro uvedomil výhody tej malej škatuľky s nápisom Durex, myslela som si, že to oceníte.

Len sa netvárte, pikoškári. Ja veľmi dobre viem, akí viete byť škodoradostní  a baviť sa na cudzí, najlepšie celebritný účet. Nemyslím si, že je na tom niečo zlé…  Pozrite, Trace vyzerá akoby Miley Cyrus zožrala kobyla a vy ste zasa adoptovaní! Karmická sila spravodlivosti sveta zostáva vyrovnaná. Teda až na to, že Trace si môže užívať milióny starého Cyrusa a vám sa robia prvé šediny, lebo nemáte z čoho splatiť hypotéku… Pikošky  sú pre vás vlastne liek, pomáhajú vám ventilovať vaše utláčané, temnejšie ja, vašu nahromadenú chuť klebetiť a bohapusto ohovárať. Z našej stránky sa potom do svojho súkromného života opäť vraciate s pokojom na duši ako poriadny kresťan, milujúci všetkých naokolo, od vašej bláznivej susedy až po vášho šéfa, z ktorého sa vám robí tik v oku. Však je to tak? Však?!!!

Späť k Traceovi Cyrusovi. Celebuzz informuje:

Párik  spolu čaká prvé dieťa, Celebuzz to môže exkluzívne potvrdiť. Brat Miley Cyrus a herečka sa spolu v tichosti vídajú už niekoľko mesiacov, ale prvýkrát sa spolu objavili na verejnosti až na červenom koberci Nylon párty v máji tohto roku. Trace bol v minulosti spájaný s Demi Lovato. Brenda zas v minulosti krátko randila s Joe Jonasom.

, , Sú viac ako len nadšení. Ona (Brenda) je asi v ôsmom týždni, ” prezradil nám zdroj.

 

Traceova frajerka Brenda Song je bývalá Disney hviezdička a objavila sa napríklad vo filme Sociálna sieť. Filmová kariéra ju asi až tak neláka, keď sa dá v 23- rokoch nabúchať týpkom, ktorého najväčší úspech je ten, že je brat Hany Monntany. Ou, a ešte som zabudla, hrá v kapele s názvom Metro Station.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk