Amy Winehouse bola čistá ako ľalia. Zomrela na starobu.

pridal dominique 25.8.2011 o 6:00


Podľa najnovších toxikologických testov Amy Winehouse, speváčka pred smrťou pila, ale žiadne drogy v sebe nemala. Žeby sa spila na smrť ako pri tej ruskej hre v pití vodky? Víťaz vždy zomrie…

Hovorca rodiny Winehouse Chris Goodman povedal: „Výsledky ukázali, že alkohol bol prítomný, ale nebolo zistené, čo bolo príčinou jej smrti”.

Amy zomrela v sobotu 23. júla 2011. Jej otec bezhranične verí tvrdeniu, že jeho dcérenka bola dlhodobo abstinujúca. Prikláňal sa aj k tvrdeniu, že práve šok z abstinencie mohol zapríčiniť smrť.

To si nemyslí jej drogový díler, ktorý jej noc pred osudnou smrťou predal heroín a crack za 1200 libier. Teda, aspoň tak tvrdí „spoľahlivý” britský bulvár.

Ako to bolo v skutočnosti, už hádam ani nie je podstatné. Túto kapitolu treba uzavrieť, nebrať drogy (tráva sa nepočíta ?? ), počúvať jej skvelú muziku a predstavovať si, aký bordel musí byť v tom klube 27.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk