Christina Aguilera je krkavčia mater

pridal sugar 26.8.2011 o 10:44


, , Začo to dostal? Nazval svoju mamičku tučnou!“

Tu je celý príbeh v skrátenej (tzv. sms verzii): Syn Christiny Aguilera spadol pri hre a zostal mu pod okom monokel. Médiami SAMOZREJME prebehla správa, že Kristínka svojho syna zmlátila. Christina sa nasrala a jej svorka právnikov začala robiť poriadok. Následne sa Kika pokúsila Maxa udusiť.

Dlhšia verzia: Malý Max je šťastné milionárske decko, ktoré určite nikto nemláti. Veď keď ho má mamička akurát tak dosť, hodí ho na krk pestúnkam, kým opäť nezatúži vidieť svoje jediné dieťa. Chlapec sa  tento týždeň objavil v novinách s modrinou pod okom, akoby naňho niekde v parku číhal Mike Tyson. Krpček nešťastnou náhodou spadol – čo mimochodom decká väčšinou robia – a a jeho pestúnka Chuanita, ktorá mala naňho v tom čase dávať pozor, už určite sedí v autobuse smer Mexiko, ak sa s ňou nestalo niečo horšie…

Úplne chápem Christinin náser, keď si pol Ameriky začalo šepkať, že si zo svojho syna urobila boxovacie vrece. To decko má určite všetko na čo si len spomenie, stačí len silene zamrnčať. Obviňovať jeho matku z týrania je preto silná káva. Detstvo je aj na to, aby sme si vyskúšali odolnosť našej lebky, keď ňou pristávame na tvrdú zem zo stromov, stoličiek, bicyklov a bohviečoho ešte. Christinin právnik chcel zažalovať portál Media Take Out, ktorý naštartoval tému „krkavčia mater“, načo portál tieto vyjadrenia ihneď stiahol., , Christina je úžasná matka a nebola v parku v tom čase, keď Max spadol a ublížil si, “ vyhlásil jej právnik.

Čo už ale úplne nechápem, je Christinina snaha ututlať Maxove zranenie, hoci o ňom všetci vieme. Deň potom, ako sa medializovalo podliate oko jej syna, letela Christina  s Maxom a so svojím priateľom Matthewom Rutlerom na Havaj. Maxa sa snažila pred fotografmi uchrániť tak, že ho celého zakryla dekou, ale to sa mu zjavne nepáčilo. Rozplakal sa a na niektorých fotografiách to vyzerá, akoby ho išla Kika pridusiť, len aby paparazzi nemali dobré zábery.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk