Najmladšie Beckhamča už veselo nakupuje, hoci ešte nevie chodiť

pridal sugar 4.9.2011 o 13:34


, , Počuj fotrík, hneď ako čekneme novú kolekciu Versace, chcem zájsť k Christianovi Louboutinovi. Suri Cruise má vysoké opätky  a ja chcem tiež! A chcem aj kožené nohavice ako má mama. A láskavo mi už aj dajte dole tieto hrozné bábätkovské ponožky! Z tej farby sa mi robia mdloby!“

(Ďalší) nekorunovaný anglický kráľovský pár Victoria a David sa ukázali na verejnosti so svojou najmladšou ratolesťou Harper  Seven, ktorá sa narodila 10. júla. Paparazzi zvečnili Beckhamovcov pri nakupovaní. Ako inak. Keďže chodenie po značkových, luxusných butikoch a následne míňanie tisícov doláčov bude podľa všetkého hlavou životnou náplňou ich jedinej dcéry, treba ju do „remesla“ zaúčať od mala.

Pri svojich štýlových rodičoch – teraz neviem či  o seba dbá viac mamička alebo ocinko – ich deti ani nemajú na výber. Musia byť vždy in. To je posvätný zákon rodiny Beckhamovcov. O ich malej princezničke to platí dvojnásobne. Victoria sa už určite trasie na obdobie, kedy sa Harper prestane  pokakávať do tej hrozej, neštýlovej plienky a ako tak sa udrží na detských nôžkach, aby na ňu mohla začať navliekať všetky tie , , loztomilé šatočky a ružové sukničky a topánočky s mašličkami“, prípadne  napodobeniny dospelých modelov najvychytenejších módnych návrhárov, ktoré stoja toľko čo vaša rodinná dvojtýždňová dovolenka v Grécku.

Prúser by bol, keby sa malá Harper rozhodla pobrať úplne inou cestou akú jej už dopredu vydláždili jej slávni rodičia. Spomeňte si na dcéru, teda vlastne syna Cher. Ten  bol tiež roztomilou malou princezničkou a teraz,  o tridsať rokov neskôr, sa mu medzi nohami hompáľajú dve guľky a jeden penis.

 

Z Vicky je tyčka už dva mesiace po pôrode, hoci tesne pred ním bola zaokrúhlená . Na jej pomery.:

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk