Nicole Scherzinger a Nelly sú nová dvojka

pridal sugar 5.9.2011 o 14:00


Ak sa pýtate – či táto pikoška náhodou nie je z tých článkov, ktorých dvojzmyselný názov mnohé naznačuje, ale vzápätí text uvedie veci na (suchú) pravú mieru a nakoniec je jasné, že titulok mal iba za úlohu nalákať vás, aby ste si klikli a strávili čas nad informáciou, ktorá sa tvárila na začiatku úplne inak – tak máte pravdu. Nikdy som vám netvrdila, že odo mňa máte čakať niečo viac (túto vetu často opakujem do telefónu aj svojim rodičom).

Priznám sa, že túto pikošku som vybrala najmä kvôli Nicole Scherzinger, na ktorú sa dobre pozerá, ale, o ktorej sa vo všeobecnosti málo píše. Prednosť majú totiž všetky tie hollywoodske štetky, alkoholici, narkomani a iní lúzeri, na ktorých sa tak radi smejete, a ktorí vyvedú vždy niečo, čo stojí za (ironickú) zmienku. Na druhej strane, taká Nicole, okrem toho, že si dala spraviť umelé kozy, vedie usporiadaný život bez škandálov. Preto si užite jej exotickú krásu vtesnanú do sexi červených šiat, pretože bohvie, kedy ju tu budeme mať nabudúce.

A ak vás zaujíma, že čo s tým Nellym, tak len toľko, že si spolu zaspievali: Na vystúpení hviezd v Las Vegas Nicole úplne, ale ÚPLNEŽE neplánovane (ako to tvrdila hviezda dvojica novinárom) vyliezla na pódium a zaspievala si s rapperom pieseň Dilema, ktorú v pôvodnom znení nahral s Kelly Rowland. Predstavte si Nellyho úžasné prekvapenie, keďže to naozaj vôbec nečakal.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk