Čínska Megan Fox

pridal sugar 5.9.2011 o 11:57


Foxica je dokonalé estetické dielo, aj keď z najväčšej časti za to vďačí svojmu plastickému chirurgovi. Keby bol ten jej mexický doktor Alejandro, alebo u koho si dala preklepať svoj fejs, aspoň trochu prefíkaný, miesto tých pár tisíc dolárov za úspešnú plastickú operáciu, si mohol vyžiadať právo na desať percent z Meganiných ziskov z filmov a reklamy. Veď vďaka jeho zlatým ručičkám je tam kde je. (A vďaka svojej nevymáchanej napichanej papuľke zas tam, kde nechce byť.)

Je oveľa príjemnejšie obzerať si Megan na umeleckých fotkách ako čítať jej rozhovory a snažiť sa pochopiť jej myšlienkové pochody. Preto vám ponúkam augustovú titulku a niekoľko podarených obrázkov, ktoré sa objavili v  čínskom Elle.

Pri pózovaní už Megan nevystrkovala svoje zápästie, na ktorom má vytetovanú slávnu kerku ešte slávnejšej Marilyn Monroe, ako je jej zvykom. Tetovanie si totiž dáva postupne odstraňovať laserom, pretože konečne pochopila, že veľký obrázok hlavy blonďavého sexsymbolu, jej chudú rúčku skôr špatí. Miesto toho, aby si Foxica priznala, že bola blbá a dala si vytetovať kerku, ktorá ju rýchlo omrzela, začala obviňovať mŕtvu a dávno rozpadnutú Marilyn z neusporiadaného života a zlej energie, ktorú jej vraj prináša.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk