Aha, slovenský sitkom… a reč nie je o Smotánke

pridal dominique 5.9.2011 o 10:39


Konečne tu máme september a po období sucha, aspoň čo sa týka seriálov, prichádzajú nové série, ale aj nové seriály. O jedenásť dní uvidíme The Vampire Diaries, o pätnásť dní zase privítame novú časť How I Met Your Mother, a o tri dni neskôr vyjde aj Big Bang Theory. O slovenských seriáloch či nebodaj sitkomoch sa doteraz – ako o niečom vtipnom – hovoriť skutočne nedalo. Napraviť by to mal vraj nový sitkom Zita na krku, ktorý má na Markíze odštartovať dnes večer.

V dnešnej časti sa oťukáme s hlavnými predstaviteľmi a zoznámime s novým seriálovým prostredím. V ďalších dieloch sa zo Zuzany Fialovej, alias naivnej Ivety, stane černoška a  Ľuboš Kostelný bude zas transka. Inak sa budú rozoberať vzťahy či single život. Hlavná postava je Zita (Helena Krajčiová), ktorá sa vrhá do vzťahov rovno po hlave.

Z basy sa vrátil Dušan Cinkota, aby nám to v našich obývačkách trošku oživil. Ďalšie plus tohto seriálu je, že tam nehrá Kramár ani Studenková. Teda aspoň zatiaľ. Nikdy nehovor nikdy.

Budete dnes sledovať pilotný diel? ??

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk