Slovenské cecky na dnes: Zuzana Fialová

pridal sugar 6.9.2011 o 13:58


Mala Zuza vždy také dobré cecky? Alebo si kupuje tie isté vitamínové tabletky ako Erika Judínyová? (Nie, naša redakcia sa NEMIENI vzdať neustálych narážok na Erikine implantáty čisto prírodné prsia, ktoré jej narástli vďaka farmaceutickému zázraku. Mimochodom, keď si hodíte „Erika Judínyová“ do gúglu automaticky vám to vypíše dve vtipné  heslá „tabletky“ a „vek“. Neviem,  čo z toho je opradené väčšími legendami.)

Pikoškári, predtým ako začnete reptať a sťažovať si, že , , šugaaar, zase slovenská pikoška“, myslite na to, že vás ľúbim a nechcela som vás pripraviť o prsia Zuzany Fialovej. Ježišku na krížku, nikdy som si nemyslela, že niekedy budem autorkou vety, ktorá je o riadok vyššie. No čo. Človek mieni, Zuzana Fialová mení…

Vlastne Zuzana Fialová nemení, Zuzana Fialová šejkuje. A to v novom seriáli (vi)Zita na krku, o ktorom vám už čo to prezradila naša dominique. Zuzana Fialová v ňom hrá barmanku Ivetu, ktorá v podniku s neobvyklým názvom Café U mňa zanietene a najmä celým telom mieša drinky. Ak si teda chcete pozrieť natriasanie Zuzaniných dudov na vlastné oči,   kuknite si spomínaný seriál. Môžete si rovno čeknúť aj pravosť jej pŕs. S implantátmi sa totiž šejkovať veľmi nedá.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk