Americké Let´s Dance: Bývalka Clooneyho, dcérosyn Cher a brat Kim Kardashian

pridal sugar 6.9.2011 o 11:03


Viete kto je na obrázku? Dcéra Cher. A reč nie je o tej prsatej blondínke…

Ak vám idú na nervy tanečné súťaže, nemám pre vás dobré správy. Okrem toho, že o nich točí táto pikoška, vyzerá to tak, že tento druh “zábavného programu“ je nevyčerpateľný, ergo nikdy sa neprestane vysielať. Vždy sa totiž nájde nejaká polozabudnutá celebrita, ktorá sa v tejto súťaži ešte nezvŕtala a túži sa širokej verejnosti pripomenúť epickým bojom, o v podstate zbytočný titul parketového leva. Moje obavy potvrdzuje USA,  kde sa začína 19. septembra vysielať už trinásta (wtf!) séria Dancing with the Stars. U nás ju poznáme pod názvom Let´s Dance. Ksichty iné, priebeh rovnaký.

U nás štartuje (ešte len) piata séria šou a verejnosť pohoršene fujká nad čisto chlapským duom Horján – Vrána. Konzervatívne Slovensko je konfrontované s verejne priznanou homosexualitou herca Viktora Horjána a zároveň “pritepleným“ (to nie sú moje slová) tanečným párikom, no jasné, že je z toho oheň na streche. Staré babky sa prežehnávajú, chlapi v krčmách bohujú. Keby len títo dobrí ľudia tušili, že polovica všetkých ich obľúbených moderátorov, hercov a politikov kope za ten istý tím ako Horján. Ten sa aspoň netvári ako najväčší klátič žien a sexsymbol (ako niektorí, však Janko?) a vyšiel s pravdou von. Sláva mu.

V USA zas vzbudzuje pozornosť Chaz Bono, kedysi dcéra, dnes už syn speváčky Cher. Kresťanskí konzervatívci jeho účinkovanie v šou odsúdili a v posledných dňoch sa strhla všeobecná vlna kritiky a nenávisti voči tomuto aktivistovi za práva homosexuálov, ktorý sa vďaka operácii stal tým, čím vždy túžil byť. Mužom. Hlavným ťahúňom šou je okrem kontroverzného Bona aj brat Kim Kardashian  Rob a ex Georga Clooneyho Elisabetta Canalis.

 

Elisabetta Canalis

 

 Rob Kardashian

 

Chaz Bono

 

Let´s Dance: Na slovenské pomery veľmi odvážny tanečný párik – herec Viktor Horján a tanečník Marek Vrána

 

Celebrity v 13. sérii Dancing with the Stars: 

David Arquette, Elisabetta Canalis, Kristin Cavallari,   Chaz Bono, Robert Kardashian,   Nancy Grace, Ron Artest, Chynna Phillips, Ricki Lake, Hope Solo, J.R. Martinez a Carson Kressley

 

Zloženie najnovšej slovenskej série Let´s Dance:

Patrik Švajda + Martina Reiterová
Katarína Knechtová + Tomáš Uváček
Gabriela Gunčíková + Peter Modrovský
Viktor Horjan + Marek Vrána
Alena Heribanová + Tomáš Surovec
Martin Mňahončák + Natália Glosiková
Karin Haydu + Tomáš Antálek
Jana Hospodárová + Matej Chren
Sisa Sklovská + Omar Topič
Petra Marko + Jozef Herák
Peter Marcin + Ivana Surovcová
Tomi Kid + Michaela Marková

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk