Pavol Demitra sa už domov nikdy šťastlivo nevráti

pridal sugar 7.9.2011 o 16:15


Pri písaní týchto smutných riadkov neustále surfujem po internete. Čítam si spravodajské portály a dúfam, že natrafím na článok s názvom “Demitra žije, do zrúteného lietadala nikdy nenastúpil!“ alebo “Naša hokejová legenda spolu s niekoľkými šťastlivcami prežila hrozivý pád lietadla“. Chcem veriť tomu, že ruské úrady a médiá nás zle informovali a Paľo žije, bije mu srdce a dýcha, a ešte sa raz všetci zasmejeme na tom, ako ho omylom  vyhlásili za mŕtveho. Beriem všetko len nie tento definitívny koniec, ktorí uhasí aj poslednú iskričku nádeje.

Pikoškári, rada by som vám napísala niečo pozitívnejšie, ale Pavol Demitra (36) dnes, krátko po šestnástej hodine miestneho času, naozaj tragicky zahynul v Rusku pri páde lietadla. Spolu so svojimi spoluhráčmi z ruského hokejového klubu Lokomotov Jaroslavľ sa stal obeťou nešťastia, ktoré pochovalo (takmer) celý tím. Tragédiu mali z 37 ľudí prežiť len traja –  i tí sú hospitalizovaní v kritickom stave.

Hokejisti Lokomotov Jaroslavľ mali namierené do Minska, kde mali odohrať úvodný zápas sezóny s tamojším Dinamom. Lietadlo havarovalo krátko po odlete, necelý kilometer od letiska Tunošna.

 

R.I.P.

Pavol Demitra

1974 – 2011

Legenda žije ďalej 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk