Adele je z fanúšikov na vracanie

pridal sugar 7.9.2011 o 15:22


Anglickej speváčke Adele bola udelená  ďalšia prestížna hudobná cena v poradí. Len 23- ročná hviezda bola za svoj úspešný album 21 ocenená cenou Barclaycard Mercury Prize. Adele by mala byť šťastná, ale ju stále napína na vracanie.

Adele nedávno novinárom prezradila: , , Predtým ako vyjdem na javisko zvyknem vracať, samozrejme nikdy sa mi to nestalo na javisku. Stres pred vystúpením je veľký. Ale zrejme vracanie pred vystúpením u mňa garantuje dobre odspievanú šou.“

Ak teraz čakáte žarty typu: , , Neverím ti Adele, nevyzeráš na to, že pravidelne vraciaš.“ Prípadne: , , Adele, po koncerte netreba kvôli vlčiemu hladu zjesť polovicu predného radu fanúšikov prosiacich o život.“ Nedočkáte sa. Adele je dobrá taká aká je. A jej veľké plus je, že NAOZAJ VIE spievať. Ó Bože, a ako! (Nevrmááájnd aj fajnd samvan lajk júúúúúú). A to je v hudobnom biznise vec naozaj nevídaná.

 

 

 “Someone Like You“ na živo


 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk