Demi Lovato: Ďalšia Disney hviezda v podprsenke

pridal dominique 11.9.2011 o 9:46


Demi Lovato (19) nafotila pre magazín Elle celkom zaujímavé fotografie. Tak ako aj iné Disney star sa snaží hrať na dospelú slečnu a nebyť vzorom len pre mladé žabky.

To sa však nedá, ak hráte vo filmoch ako Princess protection program (Program na ochranu princezien). Demi je však plná protikladov. Verejne vyhlasuje, že nosí prsteň čistoty a potom vyvesí na net takéto fotografie.

Brunetka chodila do psychiatrickej liečebne ako na klavír, pretože trpela sebapoškodzovaním. Mala vraj depresie zo svojho tela.

„Rezanie bolo spôsobom, ako vyjadriť svoju vlastnú hanbu zo mňa samotnej, na svojom tele. Vyjadrovala som vnútro na povrchu. Prežila som časy, keď som nevedela, čo so svojimi citmi robiť. Jediným spôsobom bolo dosiahnuť okamžité uspokojenie okamžitým prejavom na sebe.“

Momentálne je vraj so svojím telom spokojná a dokazuje to tým, že sa neváha fotiť pre magazíny či vyhadzovať domáce fotky na Twitter.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk