Selena by sa nemala spoliehať na to, že ho NIEKTO vyberie skôr

pridal sugar 13.9.2011 o 13:31


BIEBER: What’s Up? Tvárim sa, že som cool a nad vecou, ale mám plán… na ňom zakladám. Ste oklamaní mojou zlatučkosťou a sexi telom, ale Bieber nie je hlúpe decko! Bieber sa pomstí! Raz budú všetci tí, ktorí ma nazývali lesbou a teploškom prosiť o milosť. Moja armáda super Biebernindžov, ktorú mi porodí Selena, vám to zráta! Ha – ha –   ha! (diabolský smiech). Moment, toto som si hovoril v hlave alebo nahlas? Sakra, prečo sa všetci po mne tak čudne dívajú? Rozmazal sa mi mejkap?

PAPARAZZI: Justin, stále hovoríš nahlas…

BIEBER : Ou shit… ty pôjdeš dole tiež! Inak, chlape, nemáš žičnúť lesk na pery?

Justinove (17) rozhovory začínajú byť zaujímavejšie ako outfity Lady Gaga. Mlaďas rád reaguje a vyjadruje Biebernázor na vážne témy ako je potrat a trest smrti, najnovšie sa zas rozhovoril o tom, že by sa chcel stať otcom v mladom veku: , , Nuž niekedy tak v dvadsať päťke – šestke by som chcel byť  ženatý a  plánovať rodinu. Chcem byť mladým otcom.“ Zaujímalo by ma, čo si o tomto vyhlásení myslí Selena, ktorá si na svoje koncerty fixkou píše Justinove meno na zápästie.

Keďže sa Justin v spomínanom rozhovore vyjadril aj na adresu Usherovho skvelého módneho štýlu a dĺžky, hrúbky a tvaru jeho penisu (s tým penisom žartujem), nemôžem vás ukrátiť ani o tento citát: , , Usher je vážne cool. Vie o móde omnoho viac než ja. Učím sa od neho. Pomáha mi zostavovať outfity a hľadať rôznych návrhárov, o ktorých som predtým nikdy nepočul.“

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk