Toronto International Film Festival 2011

pridal dominique 13.9.2011 o 6:00


Hviezdy prišli na Toronto International Film Festival uviesť svoje nové filmy. Medzi nimi nechýbala ani Salma Hayek, ktorá prišla predstaviť drámu Americano.

Jasona Stathama uvidíme v akčnom fime Killer Elite, kde účinkuje aj Robert De Niro. Bývalého drogového dealera si vo filme Machine Gun Preacher zahrá Gerard Butler a na sexi Ryana Goslinga sa budeme pozerať v dráme Drive. Film Dangerous Method uviedla do spoločnosti Keira Knightley, ale okrem nej sa v ňom objaví aj Michael Fassbender.

Leighton Meester zastupovala svoju novú romantickú komédiu The Oranges, kde si po jej boku zahrá aj Hugh Laurie. Alexander Skarsgard a Kirsten Dunst sa spolu objavia v thrilleri Melancholia.

Okrem spomínaných hviezd uvidíte aj Megan Fox, ktorá machruje, lebo sa vie podpísať bez pozerania, Angelinu Jolie, ktorá si už na seba nikdy neoblečie nič farbené, odkedy zomrel jej škrečok, či exotickú Freida Pinto s jej milionárom z chatrče Devom Patelom.

 

Alexander Skarsgard

Brad Pitt a Angelina Jolie

Elizabeth Olsen

Freida Pinto a Dev Patel

George Clooney

Gerard Butler

Chloe Moretz

Jason Statham

Keira Knightley

Kirsten Dunst

Leighton Meester

Megan Fox

Rachel Weisz

Ryan Gosling

Salma Hayek



Zaradené pod: celebritný guláš, ceny




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk