Jennifer Garner čaká tretie Afflekča

pridal sugar 14.9.2011 o 13:18


Medzi Jennifer Garner a jej manželom Benom Affleckom je aj po rokoch manželstva všetko o.k. Vlastne viac ako len okay – dvojica sa rozhodla splodiť ďalšieho potomka. Po dvoch dcérkach si možno Ben vyžobronil u Jenn pokus o chlapca.

Jennifer a Ben sú na hollywoodske pomery spolu už podozrivo dlho . Vzali sa v roku 2005 po ročnej známosti a ani po šiestich rokoch zákonitého zväzku sa im nechce rozchádzať (taký šesťročný vzťah medzi dvoma superznámymi celebritami je niečo ako strieborná svadba). Jennifer už bola raz vydatá, a to tri roky za herca Scotta Foleyho, takže krátke manželstvo si už vyskúšala. Pred  Affleckom dokonca pár mesiacov randila so svojím sexi kolegom zo seriálu Alias Michaelom Vartanom, ale ani to nebolo to pravé orechové. Zdá sa, že osudová láska prišla až ruka v ruke s Benom (dúfam, že o tri dni nezverejnia svoj oficiálny rozchod).

Jennifer sa s rastúcim bruškom ukázala na filmovom festivale v Toronte. Zo svojho tehotenstva zjavne nerobí žiadnu vedu, keďže na otázku novinára ako sa cíti a prežíva svoj  požehnaný stav odpovedala: , , Treba sa cítiť  najkomfortnejšie ako sa len dá a proste to nechať plynúť. Tehotenstvo nie je choroba, zatiaľ som v jeho najjednoduchšej časti.“ Pozrite sa, čo ma Jennifer obuté. Keď si vie vo štvrtom či piatom mesiaci  tehotenstva veselo vykračovať na takýchto chodúľoch, musí byť ťažko v pohode.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk