Chlpaté nočné mory

pridal Danielle not Steel 14.9.2011 o 10:14


Dámy (a asi aj páni), ruku na srdce. Že sa ani vám nechce vždy holiť a do spoločnosti vyrazíte aspoň sem tam s porastom? Chvalabohu, že pre bulvárne plátky nie sme zaujímavé tvory a naše vyrašené chlpy sa vzápätí neobjavia na všetkých titulkoch. Toľké šťastie však nemali nasledovné stars!

Colin Farrell má síce od Brežneva ďaleko (toho netromfne asi nik), no zásah obočkovej vizážistky by mu rozhodne neuškodil. Zarastené obočie dodáva jeho, na prvý pohľad cudným očiam, srnčí výraz. V každom prípade, to posledné čo ženy pri sexe s ním riešia, je hejno prebytočných chlpov na tvári. Aspoň tak sa domnievam.

 

Fotografia Drew Barrymore, to už je iná káva. Tam ide o premyslený ťah, nakoľko porast pod pazuchou je presne toho istého odtieňu ako herečkine háro. Predstaviteľke Charlieho anjelov kvitujeme snahu neplytvať drogistickým tovarom a nenechať ani kvapku odfarbovača nazmar! Podobné faux pas postretlo aj inak dokonalú Beyoncé. Tá je v posledných rokoch v takom švungu, že húštinu pod pazuchou si istotne nevšimla. To dievča je podľa mňa šťastné, pokiaľ má päť minút fajront. Prečo by sa vtedy zapodievala nejakou žiletkou preboha?!

 

Ak by som bola chlap a Tyra Banksová by so mnou šla na rande, detail v podobe fúzov by som jej v pohode tolerovala. Modelka je známa svojim nespočetným účinkovaním v reklamách. Je teda celkom možné, že v čase zhotovenia tejto snímky mala krátko pred natáčaním depilačnej etudy a nechať sa zarásť jednoducho musela.

 

Hugh Hefner, podľa posledných informácii známy dvojpichník, sa na nedostatok chlpov taktiež nemôže sťažovať. Okrem poruchy erekcie ho neobišlo ani neslávne starecké zarastanie. Trčí mu to zovšadiaľ: z uší, z nosa, z čela, na hrudi…. celé zle. Inak, visiace chlpiská z nosa ozaj neznášam.

 

Kategóriu chlpáčov uzavrieme nekomentovateľným Boratom. Ten očividne inšpiruje masy po celom svete. Stále sa totiž nájde nezanedbateľné kvantum chlapov, ktorí vyznávajú podobné svetre na hrudi ako naturálny brunet.

 

A ešte niečo chlpatučké a vtipné na záver:

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk