Ako chutí bozkávanie s Megan Fox ( a Amandou Seyfried)

pridal sugar 15.9.2011 o 10:48


Amanda Seyfried nafotila s Justinom Timberlakom veľmi zaujímavý módny editoriál do časopisu W magazine. Títo dvaja herci nepózovali spolu len tak pre nič za nič – v časopise predstavili svoj nový film In Time. Miesto toho, aby sa Amanda rozrozprávala o horúcich scénach s Justinom, zaspomínala si na film Jennifer’s Body, kde hrala a najmä sa bozkávala, s Megan Fox.

Justin Timberlake “hrá“ v tejto pikoške len druhú úlohu. Respektíve, len jej obrazovú zložku. To má za to, že prestal robiť hudbu a hrá sa na Lea DiCapria a iných skutočných hercov. My však rýchlo poďme na to, čo prezradila Amanda Seyfried:

, , Jennifer’s Body je môj najobľúbenejší film. V kinách bol väčšinou zamietnutý, ale vyšiel na DVD. Nemôžem uveriť tomu, že nikto nechcel vidieť Megan Fox a mňa ako to medzi sebou roztočíme. Bola tam extrémne detailná scéna našich jazykov a jedno vám poviem, tá scéna je naozaj veľmi sexi. Keď mladé dievča povie toto o jej vlastnej milostnej scéne, musí to byť preto, že je naozaj špeciálna. Myslím, že nám bozkávanie s Megan išlo. Máme rovnaký štýl bozkávania a fungovalo to. Robili sme to pre masy a masy sa stále neukázali.”

Fúha. Tomuto sa naozaj hovorí reklama. Sľúbil tu snáď NIEKTO NIEKOMU štyridsať percent z predaja dévedéčiek ISTÉHO tínedžerského filmu? Alebo mala Amanda deň pred rozhovorom telefonát od zjavne rozrušenej Megan Fox, ktorá ju zaprisahávala, aby ju ex kolegyňa nejako spomenula a pripomenula?  Prípadne jej volal rozrušený David z Beverly Hills? The Truth is Out There.

 

 

 Megan Fox sa v súčasnnosti nehrá na vampa ako tomu bolo kedysi. Jej imidž je menej nápadný. Zlomil ju snáď neúspech Jennifer´s Body alebo vyhadzov z Transformerov? Bilancia jej kariéry hovorí jasnou rečou: Megan má na svojom konte viac neúspešných filmov ako naopak.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk