Trpí Gerard Butler smrteľnou chorobou?

pridal sugar 16.9.2011 o 15:12


Všimli ste si, že Gero nevyzerá v poslednom čase veľmi zdravo?

Gerardov vzhľad sa počas posledných mesiacov výrazne zmenil. Kedysi nabúchaný herec pôsobí vycivene a akoby mu chýbala iskra. Magazínu  Us Weekly herec prezradil, prečo tak výrazne schudol:

, , Veľa behám a extrémne si strážim svoj jedálniček. Už nedvíham veľkú váhu a začal som cvičiť jogu. Keď si dám tričko každý povie: , , Ó, môj  Bože! Ty si tak schudol!“ Proste je to tak. Býval som väčší. Ale teraz veľa surfujem. Robím surf film, takže som musel schudnúť. Neviem… možno som chorý alebo čo!“

Okej, povedzme, že Gero myslel poslednú vetu ako žart. (Dúfajme). Keby však trpel nejakou ťažkou chorobou, tento jeho nový look vypelýchaného kohúta unaveného rokmi skákania na hárem sliepok, by k zlému zdravotnému stavu pasoval. Diéty a tvrdý tréning hercovi skôr ublížili ako naopak. V poslednom čase  tiež dosť ošedivel a všetky tieto fyzické zmeny mu z jeho sexepílu skôr ubrali. Hoci je momentálne omnoho viac vyrysovaný ako minulý rok (a nikdy nebol môj typ), s bruškom sa mi páčil oveľa viac.

 

 

 

Predtým (rok 2009)

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk