Rupert Grint vám zje deti

pridal sugar 19.9.2011 o 14:16


Rupert Grint oslavoval narodky v Las Vegas. Najskôr sa s kamarátmi nadlábli v Sugar Factory, kde do seba tlačili steaky, ryby, pečeného moriaka a hlavne SLADKÉ. Tá pripečená reklama, čo teraz beží v telke, viete tá s tou babou, anjelom a čertom: “daj si sladké“, “nie, cereálie sú to pravé“, “sladké!“, tak tá by v Sugar Factory neprešla.  Pretože tam žiadne trápne cereálie nemajú, iba extra mega brutál kalorické bomby v podobe  najvábnejších dezertov aké si viete predstaviť. Veď sa pozrite, čo žerie Rupert. Somálske deti by si z toho postavili ešte aj domy. Rýchlo, musím dopísať tento úvod, lebo sa mi ššmýýka ruka na zassslintanej klááávesnici…

Po tom ako si naplnili bruchá na prasknutie, sa gratulanti na čele s Rupertom, premiestnili zo Sugar Factory do nočného klubu Chateau Nightclub. Rupert tu dostal obrovskú narodeninovú tortu (akoby tých sladkostí už nestačilo!) a mohol sa zabávať ako dospelák, keďže má 23- rokov a aj v USA je dávno plnoletý. Mladý Angličan síce dovŕšil tento vek už na konci augusta, ale oslavu sa mu podarilo zorganizovať až túto sobotu. Napriek tomu, že sa žúrovalo v Meste hriechu, nič škandalózne sa nedialo. Rupert najviac „šokoval“ asi červenými funny okuliarmi a veľkosťou svojho žalúdka, do ktorého sa zmestí zjavne všeličo. Strážiť deti by som mu radšej nedávala. Inak sa neobjavili v jeho blízkosti žiadne prostitútky, chľast ani drogy. Charlie Harper by nemal radosť.

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk