Kelly Brook v koži hada

pridal dominique 19.9.2011 o 6:00


Britka Kelly Brook (31) je ďalšia celebritka v poradí, ktorá bojuje za práva zvierat spolu s organizáciou na ochranu zvierat PETA. Kampaň má názov: „V koho koži ste vy?” a má špeciálne upozorniť na otrasné zaobchádzanie s hadmi a aligátormi.

Bývalá modelka asi nechcela byť bez handier ako väčšina jej kolegýň, a telo si nechala pomaľovať farbou pripomínajúcu kožu hada.

Ako uviedla: „Mám zimomriavky na koži, keď si predstavím, akým odporným spôsobom sú hady, krokodíly a jaštery zabíjané na to, aby sa z nich vyrobili kabelky, topánky a opasky”. Schválne by som jej prekutrala šatník, či tam nenájdem nejakú tú kabeločku od Diora. Taká kabelka Miss Dior, ktorú vlastní nejedna hviezda, sa vyrába väčšinou z kože krokodíla či pytóna.

Kelly pred pár mesiacmi potratila svoje dievčatko, ktoré čakala s priateľom Thomom Evansom (26). Modelka bola už v piatom mesiaci, keď nastali komplikácie. V minulosti randila s Jasonom Stathamom či s herecom Billom Zaneom.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk