Chaz Bono je polonahý. Ou šit.

pridal sugar 21.9.2011 o 11:11


Spomínate si ako ste v piatok večer odo mňa drankali fotografie polonahého dcérosyna Cher? Že nie? Nuž milánkovia, nemáte toľko chľastať. Prípadne si predsa len dajte frťana. Práve sa dívate na telo, ktoré bolo kedysi ženské a teraz má ufiknuté prsia a vymodelovaného pipíka. Cher by plakala, keby jej v deväťdesiatom druhom počas jej 37. plastickej operácie chirurg nechtiac nepoškodil slzné kanáliky.

Cher a Chaz Bono majú aspoň niečo spoločné. Obe, teda vlastne obaja, sú závislí na plastických operáciách. Taká menšia súkromná klinika by prežila len vďaka týmto dvom pacientom. Keby sme k nim prihodili ešte Donatellu Versace, majiteľ kliniky by sa mal ako prasa v žite.

Chaz je momentálne v centre záujmu a nie je to len pre jeho nezvyčajný životný príbeh. Ako som vám už minule prezradila, tancuje v Dancing with the Stars a zaručuje televíznej spoločnosti minimálne takú sledovanosť ako dvaja homosexuálikovia v našom Let´s Dance. Takže nielen babky v Orechovej Potôni sa kvôli nejakej pomerne nevinnej tanečnej súťaži prežehnávajú, ale aj  babky a široká kresťanská verejnosť v Amerike je , , znechutená z takýchto indivíduí na obraze.“ Tak vidíte,  aspoň v niečom nie sme oproti tej Amerike sto rokov za opicami. 

 

 



Zaradené pod: Celebrity, Cher, OMG!, cecky




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk