Cecky, Nicole Scherzinger a pripečený spev Britney Spears

pridal sugar 23.9.2011 o 21:51


Nicole ukázala v šou Conana O´ Briana cecky aj to, že napodobňovanie zlých speváčok jej ide naozaj dobre.

Nicole Scherzinger momentálne žiari v americkom X Factore, kde spolu s prechlastanou Pólou Abdul tvoria tú nežnejšiu polovicu prísnych sudcov. Okrem nich sedí v porote aj večne sa lesknúci Simon Cowell, ktorý skrátka nemôže chýbať (Simona sa snažil v našej Superstar napodobniť Paľko Habera) a  štvoricu uzatvára superznámy producent L.A. Reid, ktorý poťahuje nitkami amerického šoubiznisu (stojí za úspechom Mariah Carey, Pink a takisto Ushera a mladého Biebera). O X Factore však asi nechcete počúvať/ čítať, keďže sami máme na Slovensku dosť všelijakých TalentovLet´s Danceov.

Pussycat bábika Nicol bola tento týždeň hostkou v šou Conana O´ Briana, kde sa všetko nekrútilo len okolo X Factoru. Chvíľu sa rozprávalo aj o Nicolinom štedrom výstrihu, na ktorý Conan upriamil pozornosť. Speváčka neskôr predviedla skvelú imitáciu prijebaného spevu Britney Spears, ktorý si môžete pozrieť vo videu nižšie. Stojí to za to. Slávik by ju iste pustil ďalej.

 

 

Nicol napodobňuje Britvu

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk