Mám pocit, že Marilynovi Mansonovi rastie ťažká konkurencia

pridal sugar 23.9.2011 o 11:19


Pamätáte na Ksicht roku 2011 – staršieho brata Hanky Montany Tracea Cyrusa (22)? Začínam sa pýtať, kto je jeho skutočný otec. S takým Marilynom má tento týpek oveľa viac spoločného ako so starým, uhladeným Cyrusom. Rátajme spolu: vysoká chudá postava, tvár jak keby ju Pán Boh tvoril poslepiačky, snaha o drsný imidž, ktorý je vlastne každému na smiech a divný hudobný štýl. Manson by mal popremýšľať nad testom otcovstva.

Keď už sme pri rodičovstve a plodení potomkov, minule sme si hovorili o tom, že Traceovi sa podarilo nabúchať jeho krátku známosť, herečku Brendu Song. (Mimochodom, chválim ich akrobatické schopnosti v posteli, keďže zhruba v úrovni Traceovho penisu má  krpatá Brenda prsia.) Minulý týždeň však médiá zaplavila rozhorčená reakcia matky Brendy Song, ktorá tvrdila, že jej dcéra , , nie je v žiadnom prípade tehotná.“ Včera sa zasa začalo písať o tom, že Brenda v poslednom čase výrazne pribrala (všimnite si jej širší pás na fotografiách nižšie) a budúca babička  skrátka ešte nevie, že bude babička. Poriadne zamotané, čo?

Možno sa stará Songová iba zľakla predstavy, že bude voziť v kočíku okolo svojho domu dieťa, ktoré sa nejakým spôsobom bude podobať na Tracea. (, , Pani Songová, ukážte toho malého anjelika! No ty si ale zlatunký…ježišikriste, panebože, ono to na mňa mrklo!… eee, teda, chcem povedať, že je krásny. Už musím ísť, pani Songová!“) V tomto ju chápem.  Ak však v Brende Song rastie  bábo, dementovaním jeho existencie sa nič nevyrieši. Pikoškári, ak bude padať hviezda, želajte si nech je Brenda v tom. Taká malá ázijská Hana Montana by mohla byť príjemným spestrením ďalších rokov.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk