Fergie predstavila svetu Fergie 2

pridal sugar 25.9.2011 o 9:46


, , Mám penis. Kto ho chce vidieť?“

Fergie predstavila v múzeum Madame Tussauds svoju umelú dvojníčku. , , Ale veď umelá dvojníčka Fergie žije v Ríši zrkadiel a ukazuje sa jej plastikovému ksichtu vždy, keď sa pozrie do zrkadla, “ mohlo by niekomu napadnúť. Áno, Fergie je umelina sama o sebe, ale táto jej vosková figurína, (ktorá sa mimochodom nevyrába z vosku) je ešte umelejšia ako samotná speváčka. Na to, aby to bolo inak si musíme ešte pár rokov ( a plastík) počkať. Napríklad, pri takej Dolly Parton  by bol podiel plastov v porovnaní s ňou rovnaký, ale pri takej Cher by bola figurína o celých dvadsať percent prírodnejšia.

Niekedy mám pocit, že títo umeleckí tvorcovia figurín, alebo ako ich mám nazvať, pracujúci pre múzeá Madam Tussauds, sú poriadne zákerní týpci. Niektoré voskové figuríny totiž vyzerajú, akoby boli zhotovené za trest. Táto je ďalšou v rade, ktorá ma nenadchla. V podstate je iba mementom pre Fergie, že by si mala dať plastiku ochabujúceho očného okolia.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk