Ben Affleck pochopil, že venovať sa rodine neznamená byť zavretý v garáži s Mattom Damonom

pridal sugar 3.10.2011 o 11:26


Wow! Ben Affleck si vyrazil na prechádzku so svojimi dvoma dcérkami. Konečne ho vidíme tráviť čas so svojimi deťúrencami, pretože úprimne, večne sa s nimi niekde teperí iba Jennifer Garner. Paparazzi túto akčnú herečku pravidelne zachytávajú ako berie dcérky na balet, zmrzlinu, nákupy, do knižnice  či do Zoo. Ben sa k ním pripojí len málokedy. Zrejme je na vine jeho najnovšia záľuba nielen vo filmoch hrať, ale aj ich režírovať. A Matt Damon. Definitívne Matt Damon.

Každý pikoškár, ktorý nás číta pravidelne, by mal vedieť, že Jennifer Garner je v požehnanom stave. K dcérkam Violet a Seraphine  pribudne ďalší malý človiečik a Ben teraz musí byť svojej tehotnej manželke väčšmi  nápomocný. 

Keby  sa do slávnej rodiny narodil chlapec,  je jasné, že vyfasuje meno Matt. Ben nepozná iné, vhodnejšie, vznešenejšie meno, ktoré by vybral svojmu synovi. Vyslovte to meno nahlas. A pomaly. Ma-tt. Matt-hew. Cítite tie zimomriavky? Ben má vždy husiu kožu, keď má Matta osloviť. Jennifer hovorila niečo o tom, že by malého mohli nazvať po jej chorom starom otcovi, ale čo ona vie… Matt. Tých pár hlások evokuje  charizmu, silu a ultimátum. Bournove ultimátum. Už ako malí chlapci si sľúbili priateľstvo na celý život. A, že prídu o “to“ v rovnakú noc. A, že raz vyhrajú oscara. A zostroja vesmírnu loď a budú objavovať nové galaxie. Na tom teraz pracujú. V Mattovej garáži sa snažia zostrojiť vesmírny koráb. Tom Cruise sľúbil, že im helpne. Tiež chce odletieť so svojimi najvernejšími scientológmi. Spomínal, že Katie Holmes slúži ako výborna podložka a rebrík, pri montovaní. Zvládnu to. Veď ani s tým oscarom im nikto neveril…

Kde je Matt, tam je Benove šťastie.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk