Cheryl Cole nás všetkých postrieľa

pridal sugar 5.10.2011 o 15:02


, ,  I’ll fokin´ kill y’all.“

Nad Cheryl Cole prednedávnom onanovalo omnoho viac mužov ako bežne, pretože bola navštíviť anglických vojakov v Afganistane. Chlapci, ktorí sú tu mesiace bez svojich žien a frajeriek sa z prítomnosti krásnej Cheryl mohli zblázniť a vyšúchať si svoje tvrdé, mozoľnaté dlane. Ešteže majú prax. Cheryl mariňákov navštívila pri príležitosti desiateho výročia pôsobenia anglického vojska v krajine. Neviem či by sa mala taká vec pripomínať či oslavovať, ale budiš.

 , , Vždy som prechovávala hlboký obdiv k tomu, čo tu chlapci robia, ale vidieť ich pri práci je inšpirujúce. Každý jeden z nich je môj hrdina, “ vyznala sa Cheryl, tak ako sa od nej očakávalo. Keby bola pacifistkou ako som ja a začala vykrikovať antiarmádne heslá asi by ju vojaci postavili k múriku a zastrelili. Ich americkí kolegovia by ju predtým ešte znásilnili a vyfotografovali sa nad jej zmrzačeným telom ako to majú v obľube. 

 Návšteva vojakov v Afganistane vyvrcholila slávnostným večerom s názvom Pride of Britain Awards tento týždeň v Londýne, kde Cheryl nemohla chýbať (tu sa podľa všetkého udeľovali medaily. ) Armáda jej za tento šarmantný, pozitívny PR sľúbila dve v.i.p. miesta vo vesmírnych koráboch, ktoré sa práve dokončujú. Sú tri a odletia v roku 2012, keď sa to na Zemi začne všetko rúcať. Cheryl by sa mala modliť, aby ju nešupli do toho, ktorý pilotuje Tom Cruise.

 

Vojačka Cheryl

 

Cheryl na červenom koberci počas večera Pride of Britain žiarila v šatách od Victorie Beckham.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk