Kto sa bojí Christiny Aguilera

pridal sugar 9.10.2011 o 14:35


Tak napríklad ja sa jej bojím. S drkotajúcimi zubami sa hlásim. A v pokračovaní je to ešte horšie.

Christina spolu s ďalšími hviezdami vystúpila vo Veľkej Británii na koncerte Michael Forever venovanom Michaelovi Jacksonovi. Úprimne, takto zle ešte hádam nevyzerala. Neviem, či predtým ako vyšla na pódium nenatrafila ani na jedno zrkadlo, alebo manažéri preventívne všetky zrkadlá odstránili, aby sa Kristínka nezranila, keď pri nej do jedného prasknú. Prípadne by pri pohľade na seba mohla dostať hysterický záchvat a zamknúť sa v šatni. A bolo by po vystúpení.

 Nejde ani tak o to, že pribrala ako o to, že sa stále tvári A OBLIEKA ako keď mala svojich pôvodných 45-kíl. Aj preto vyzerala na pódiu ako valiaca sa bowlingová guľa oblepená hŕbou strapatých blonďavých vlasov, vystavujúca na obdiv svoje obrastené nôžky narazené v dierkovaných punčocháčoch. Bojovať s nadbytočnými kilami a zabudnúť si obliecť spodný diel oblečenia – to musí vždy dopadnúť len dobre. Stajlista, ktorý ju takto pustil na pódium by si mal dať facku. Kristínka preventívne dve, možno by sa zobudila. Neviem, je také ťažké dať si normálne učesať háro, obliecť si nejaké pekné šaty a namaľovať sa jemnejšie, aby sa človek neponášal na Jokera z Batmana? Pre Christinu asi áno, lebo ona chce vyzerať silou mocou sexy.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk