Dom Marka Wahlberga so superfitkom

pridal sugar 11.10.2011 o 7:39


Mark Wahlberg (40) má dôvod na úsmev. Nielen preto, že nikto nebol nikdy viac sexy ako on v časoch, keď si ešte hovoril Marky Mark (a charizma mu zostala), ale i pre to, že si za svoje peniaze z hudobného a filmového priemyslu mohol dovoliť dom snov. A bohovské fitko, ktoré sa skladá z viacerého náčinia ako je vaša zaprášená činka pod posteľou.

Keď Markovi lezú na nervy jeho štyri malé deti, ktoré splodil s modelkou Rheou Durham, poľahky sa ich zbaví, prípadne zabaví. Môže ich poslať kúpať sa do úžasného bazéna, čo je vlastne jedno obrovské umelé jazierko, do ktorého steká vodopád zo zurčiaceho potôčika. Ani pod vplyvom amfetamínu by ste si také niečo nevyfantazírovali. Markove deti sa tiež môžu vyšantiť na obrovskom pozemku patriacemu k rodinnej vile, prípadne si môžu zahrať basket na basketbalovom ihrisku, golf na golfovom ihrisku, skúsiť zdvihnúť otcove činky v jeho fitku, alebo sa proste iba vyvaliť pred obrovské filmové plátno v ich súkromnej kino miestnosti. A vy musíte zatiaľ orlím zrakom monitorovať detské pieskovisko pred barákom, aby tam vaše dieťa nenatrafilo na kus rozbitej fľaše či nedajbože injekčnú striekačku.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk