Alexander Skarsgard: ,,Nudíte sa? Sexujte!“

pridal sugar 12.10.2011 o 11:46


Teraz vieme ako pán Skarsgard trávi večery, keď v telke dávajú Šeherezádu. Možno práve vďaka tomuto tureckému kinematografickému skvostu sa na Slovensku zvýši pôrodnosť.  A v roku 2027 nebude úradným jazykom rómčina.

Alexander Skarsgard by mal jednoznačne zvážiť či nenapíše populárno-náučnú knižku o svojom rodnom Švédsku. Určite by som si ju prečítala. Takú šikovnú príručku cestovateľa alebo  postrehy o krajine, kde na pol roka stratí slnko svoju moc. Tak ako kedysi, pred vynálezom televízie, si naši junácky pradedkovia krátili čas s našimi mladými prababkami v sene, aj Švédi si musia vymyslieť aktivity, ktoré zaženú nudu a chmúrne myšlienky počas dlhých zím. Alexander vám to vysvetlí lepšie:

, , Myslím si, že jeden z dôvodov, prečo Švédsko produkuje toľko muzikantov je ten, že človek je  už od detstva nútený hrať na nejaký hudobný nástroj, alebo spievať, alebo byť inak kreatívny, navyše je to zadarmo. Je to kombinácia dobrého školského systému a dlhých, tmavých zím. Pretože zimy znamenajú, že ľudia sedia vo svojich garážach a päť mesiacov v kuse hrajú hudbu, pretože je príliš chladno a tmavo na to byť vonku. A tiež to vedie k tomu, že sme liberálni a v pohode s našou sexualitou – pretože j.beme naozaj veľa. Keď sa nudíte, proste si zasexujete, “ prezradil Skarsgard pre magazín OUT.

 

Alex na osamelom obede v Los Angeles. Kde ste všetky boli, pikoškárky?

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk