Henry Cavill letí hore

pridal sugar 16.10.2011 o 15:51


Henry Cavill (28) si navlečie modro-červený, jemne priteplený kostým s legendárnym  S na hrudi a predstaví sa nám ako najnovší Superman v chystanom filme Man of Steel. Ešte predtým ho však uvidíme po boku ďalších vymakaných svalovcov Stephena Dorffa, Kellana Lutza a Mickeyho Rúrku vo filme  Immortals. Príbeh o všemocných gréckych bohoch bude mať premiéru už 11. novembra.

Henry Cavill je teraz nenormálne in. Jeho popularita by sa mala ešte zvýšiť po premiére jeho dvoch očakávaných filmoch ImmortalsMan of Steel. Anglický herec nedávno, pre magazín Men’s Health prezradil, že v detstve zažil šikanu. Deti sa mu vysmievali a prezývali ho “Tučko Cavill“. , , Deti sú deti. Často bývajú kruté. Ale je pravda, že som bol tučný, “ povedal Henry,  podľa ktorého súčasnej telesnej konštrukcie, by v antike umelci  modelovali sošky bohov.  Malých nespratníkov by teraz vedel rozpučiť malíčkom.

 

 Henry pri natáčaní Man of Steel.

 

 Henry Cavill v Immortals

 

Henry a Stephen Dorff budú bojovať bok po boku

 

V Immortals si zahrá aj Kellan Lutz

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk