Nicki Minaj je extra. Magorka.

pridal sugar 17.10.2011 o 12:02


Tu máte Nicki Minaj (28) na obálke časopisu W, na ktorej nezaprela svoju túžbu byť černošskou Lady Gagou. Takéto akožešokujúce titulky sú presne parketou Mamky Monster. Nicki Minaj však nie je Gaga. Tá, maximálne len gága.

Nicki Minaj bohapusto opakuje, a preto lezie na city viac ako Gaga. Keď Gagu beriete s rezervou, nevšímate si jej výstrelky a zameriate sa na niektoré jej dobré pesničky, v podstate vám až tak prekážať nemusí. Ale komu nejde na nervy Nicki na ktorej je iritujúce všetko od mäkkého i na konci jej mena až po jej večne vyvalené, umelé cecky, ten má naozaj vysokú odolnosť. Gratulujem. Osobne si myslím, že vo výkladovom slovníku by mal byť pri výraze “Celé zlé“obrázok Nicki Minaj.  O toto čestné miesto by sa mohla podeliť s ilustráciou Ivany Christovej, zvečnenej v jej slávnej reklame na zubnú pastu.

V magazíne W vyzerá Nicki v podstate ešte celkom normálne a zaujímavo. Stylista Francesco Vezzoli, s ktorým pri fotení spolupracovala sa ju snažil premeniť na dámu z osemnásteho storočia. Róby, v ktorých Nicki pózovala pochádzajú od módnych návrhárov ako Dior či  Vera Wang. Titulka sa už však viac musela prispôsobiť Nickinmu štýlu, a tak tam grafici “primontovali“ to zavesené tretie oko, ktoré sa do celého obrázku s nádychom romantizmu naozaj strašne hodí.

 

 

Nicki a jej štýl , , Bohu dušu a mne facku“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk