Javier Bardem je šťastný apko

pridal sugar 18.10.2011 o 13:16


Všetky tie povedačky o tom, akí sú muži starajúci sa o svoje mláďatko príťažliví, sú stopercentne pravdivé. Chlap s dieťaťom v naučí je pre ženy silným afrodiziakom. Teda, pokiaľ nejde o dieťa týchto žien, miznúce s neznámym týpkom za zákrutou detského ihriska. Ak si chcete očekovať svoju náklonnosť k sexi oteckom, poúkam vám Javiera Bardema so synom Leom.

Javier Bardem sa so svojou zákonitou manželkou Penelopou Cruzovie a desaťmesačným Leom vybrali na spoločný obed. Tak vznikli najlepšie a najdetailnejšie fotografie potomka slávnych rodičov,  aké sme na Pikoškách mali. Ó ďakujeme ti, šikovný paparazzo, že si sa postaral o tieto obrázky.

Španielsky herecký pár sa svojho syna snaží pred médiami chrániť. Exkluzívne práva na jeho prvé oficiálne fotky (zatiaľ) nepredali žiadnemu časopisu, a tak nie je našou chybou, že ksichtík Lea Bardema nepoznáte. Na obrázkoch nižšie si ako-tak môžete malého chrústika omrknúť, všimnúť si jeho hnedé očká, plné pery a trochu veľké a hrubé ušká. Ale možno mám halucinácie. V každom prípade sú tieto ušká nič oproti plachtám, ktoré vyrašili Dančovi na hlave. Dančo bol náš sused na intráku. Mal také veľké uši, že mohol na ne chytať wifi z centra aj rakúske hudobné stanice. Vlastne aj francúzske. Úplne čisto. Vždy som ho podozrievala, že každý druhý týždeň necestuje domov do Spišskej vlakom, ale letí tam,  s tými ušami. Raz som ho videla. Práve vylietal v noci  z intrákov a mávajúc ušami preletel okolo plného mesiaca ako kedysi E.T. s tým chlapcom na bycikli. Ale tiež sa mi to mohlo zdať. V ten večer sme mali chodbovicu… Ale to už je iný príbeh.

 

Javier, Penelopa a Leo na obede v Taliansku, kde Penelopa natáča svoj nový film Venuto al Mondo. Pred pár dňami sa potvrdila informácia, že Javier si zahrá zloducha v najnovšej Bondovke a bude otravovať život Danielovi Craigovi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk