Boh chce, aby Selena Gomez zomrela

pridal sugar 19.10.2011 o 12:21


Selena(19) musí momentálne riešiť oveľa vážnejšie problémy ako sú tie s Justinom Bieberom (napr., že odvšadiaľ na ňu poľuje jeho nedočkavý, večne nadržaný penis, že vždy keď si idú vyraziť von, musí naňho dve hodiny čakať, kým sa oblečie a upraví, nehovoriac o tom, že sa jej podozrivo rýchlo míňa mejkap, maskara, lesk na pery,  tužidlo a dokonca aj vložky jej dochádzajú akosi častejšie…). Selene však teraz myseľ zamestnáva  psychopat, ktorý sa jej vyhráža smrťou.

Podľa toho, čo o nej vieme, Selena nikdy nikomu neublížila, nikdy nikoho nenazvala tučnou štetkou,    alebo čojaviem nepadla kvôli nej vláda jedného štátu, iba preto, že by sa zaťala ako malé decko, ktoré nechce požičať iným deťom na pieskovisku kýblik a lopatku.  Práve naopak, Selena je vyslankyňa UNICEFU, angažuje sa v charite, bojuje za práva zvierat, svoje koncerty neponíma ako erotickú šou, cecky má vždy v podprsenke, chacharu v gaťkách a vo všeobecnosti má ničím nepoškvrnený imidž.  

Na takýto curriculum vitae však dostáva až príliš veľa vyhrážok. Najskôr to boli len stovky hysterických pokusov mladých tínedžeriek odlákať ju od Justina Biebera. Pobláznené dievčatá, ktoré zažili prvý orgazmus šúchaním sa o vankúšik s Bieberovov potlačou, vypisovali na twitter a facebook rôzne kruté spôsoby jej usmrtenia.  To sa ako tak dalo ešte ignorovať. Avšak vyhrážky 46-ročného psychicky narušeného chlapa, ktorý každému rozpráva, že Boh mu prikázal, aby Selenu zabil, sú už fucking strašidelné:

, , Podľa vyhlásenia Seleny Gomez a jej právnika Blaira Berka… Brodnicki povedal svojmu psychiatrovi, že minimálne trikrát cestoval z Chicaga do L.A., aby sa s ňou stretol a navštívil miesto, kde pracuje. Brodnicki neustále opakuje, že sa rozpráva s Bohom, o jej vražde. Selena sa vyjadrila, že prežíva „extrémny strach“ a verí, že sa Brodnicki môže pokúsiť naplniť svoje vyhrážky, ak nebude zastavený. Vo vyhlásení Gomez a Berk ďalej uviedli, že Brodnicki bol vzatý na pozorovanie po tom, čo sa vraj vyhrážal, že „ vyškriabe oči ľuďom na ulici“. Brodnicki svoj plán zabiť Selenu vyzradil počas pobytu na psychiatrii.“

 

 

 



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, Selena Gomez




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk