Aj Kate sa nám stráca pred očami

pridal dominique 19.10.2011 o 9:00


Britská vojvodkyňa Kate (29) má nový vzor. Snaží sa schudnúť na veľkosť -1 tak ako jej hollywoodsky vzor Demi Moore. No a ide jej to skvelo.

Smutné je to, že je to naozaj pravda. Za chvíľu tu budú články len o podvýživených celebritách. Krásna a hlavne sympatická Kate sa stráca pred očami a nezakryje to ani voľnými šatami po zem. Na jej útlych pleciach je toho naozaj veľa. S princom sa zúčastňujú mnohých akcií, kde sú po drobnohľadom médií, a vy najlepšie viete, že tie im nedarujú ani kilečko navyše. Musí byť ťažké žiť s vedomím, že musím vyzerať a správať sa perfektne do konca života. Že už nikdy nemôžem ísť do obchodu v Tesco teplákoch bez maku-upu.

Dvojica sa zúčastnila na charitatívnej večeri s názvom 100 Women in Hedge Funds, ktorá mala byť poďakovaním aktívnym členkám organizácie The Child Bereavement Charity. Akcia sa konala v jednom z najstarších palácov St James’s Palace.

Kate…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk