Ako vyzerali známe sexice v detstve?

pridal sugar 20.10.2011 o 12:04


Viaceré z nich sú už roky považované za sexsymboly. Ako však tieto devy a ženy vyzerali, keď sa im v ústach ešte leskli mliečne zuby? By the way, na obrázku vyššie je Rosie Huntington-Whiteley a fotka z jej detstva je jasným dôkazom toho, že mladá Angličanka si kolagén do pier nepumpuje. Boh ju zjavne miluje a sám jej daroval zmyselné ústa. To sa jej potom modlí Otčenáš.

Či veríte či nie, to dieťa naľavo je Shakira. Nezabúdajte, že jej prirodzená farba vlasov je takmer čierna.  Myslíte, že dával šejky už v postieľke?

 

 Sarah Michelle Gellar

 

Kate Winslet

 

Fergie

 

Malá Bar Refaeli sa teší, lebo vie, že keď raz vyrastie, bude randiť s Leom Kaprom

 

Salma Hayek  netuší, že existuje jedna prijebaná slovenská celebrita, ktoré svoje dieťa nazvala podľa nej. Belohorcovej Salma Hájek to bude mať v živote ťažké.

 

Eva Longoria

 

Kim Kardashian. Na ľavej strane ako dievčatko, ktoré ešte nevie, čo je to penis, a teda neobjavilo zmysel svojej existencie. Na pravej ako dospelá ženská, ktorá  má penisy veľmi rada. Rozdiel? Nájdete ho v očiach

 

Lindsay Lohan

 

 Lea Michele bola rozkošné dieťa, ale podozrievam ju, že v puberte chvíľu chodila so zrasteným obočím

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk