Škaredá Pam Anderson na 15 písmen? Courtney Stodden!

pridal sugar 22.10.2011 o 9:21


Courtney Stodden je veľmi zábavná štetka. Neviem či je vtipnejšie to, že má len sedemnásť rokov alebo to, že si myslí, že je novou Pamelou  Anderson. Baviť sa dá aj na jej 51-ročnom manželovi Dougovi Hutchisonovi, ktorý je sympatický asi ako ten bodrel, čo zostáva v sitku po umytí riadu. Pomýlenú Courtney si Doug vzal za ženu ako šestnásťročnú a aby toho nebolo málo, písomné zvolenie tomuto skrytému pedofilovi dali nevestini rodičia. Keďže na Pikoškách máme zábavné štetky radi, poďme sa pozrieť čo má Courtney nové.

Po prvýkrát vás o existencii tohto neprehliadnuteľného páru informovala dominique. Mladušká celebritka, o ktorej vlastne nikto presne nevie aký ma v šoubiznise zmysel, rozpútala na našej milovanej stránke búrlivé reakcie. Courtney ťaží z toho, že ľudia s nemým úžasnom hľadia na jej umelé cecky, ploché bruško, odpudzujúci ksicht a prijebané nápady. Preto najnovšie kúpilo jej reality šou samotné MTV.  Táto stanica sa tak oficiálne stáva najzhubnejším zdrojom zábavy pre ľahko ovplyvniteľné, dospievajúce decká. Niekto by mal poslať teroristom anonymný tip, že je sídlo MTV pre západnú kultúru strategickým bodom.

 

Courtney a Mr. Peďo smerujú do budovy MTV

 

Courtney sa zúfalo snaží podobať na Pamelu Anderson. Mala by si kúpiť keramické prasiatko a odkladať každý cent na veeeľa plastických operácií. S takýmto ksichtom ju totiž nikdy nezatieni.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk